liiveyoourliifee.blogg.se

Vi är 2 tjejer som heter Moa och Wilma på 14 år. Vi kommer från Västernorrland. Och våra intressen är fotboll,umgås med närmsta vännerna. I bloggen kommer ni kunna se en massa olika saker. Som typ.sport,vardag,vänner osvosv. Ni kan kontakta oss på [email protected]. Hoppas ni gillar bloggen!(:

The day long!

Kategori: Allmänt

Hejsan!
Idag har Wilma och jag varit med varandra hela dagen låång,och jag stannar över natten också :D
Men kan ju berätta lite om dagen iaf,det började väl med att jag kom hit och sen kom Mattias(Wilmas loveboy)haha,och min besties :D Men iaf så var vi asnervösa,thehe,även fast Wilma varit med han förut.. Fast inte jag ;) Men gick väl bra tillslut. Sen så for han hem o bytte om o for på träning så då blev det bara wilma och jag. Och då tog vi kladdkaka med grädde o lite saft i en väska och stack till hamnen o fika,Mys på hög nivå!
Sen så  var vi bara ute och cyklade och stannade till vid grabbarnas träning.
När vi kom hem hit igen så fika med allihopa. Sen så slog vi på filmen Slumdog millionare. Som var så jävla grym! En film värd att se!
Och nu sitter vi bara här och tare chillpill!
Sooooooooooooooft.
 
 

Kändisar har inget privatliv?

Kategori: Allmänt

Hej. Jag har kommit en sak. Överallt står det om kungafamiljen. Precis överallt! Typ; nu har prinsessan estelle varit på Öland osv osv. Tycker att de börjar bli lite drygt...liksom, dom är väl helt vanliga människor egentligen? Man vill liksom läsa om andra kändisar me. Och sen dedär me Carl Philips flickvän Sofia, alla liksom hatar henne typ. Låt han älska vem han vill liksom, dom ska väl få ha ett eget liv precis som vi andra. Har alltid velat vara kändis, men har kommit på att det kanske inte är så kul ändå, när man får kommentarer om precis allt man gör, allt man har på sig o allt man säger. Just sayin.

kanske byta?

Kategori: Allmänt

Hejsan alla!
Har en fråga nu till alla bloggläsare!
Tycker ni vi ska hålla kvar bloggen på blogg.se eller flytta den till devote?
Blogg.se,det har blivit så konstigt nu. Så svara gärna!
 
 

Inte mycket uppdatering!

Kategori: Allmänt

Hej!
Förlåt för en dålig uppdatering men Wilma hon har farit till Åland och kommer väl hem snart. Och jag har inte suttit vid datorn eftersom jag inte varit hemma. Och i veckan kommer det bli usel uppdatering eftersom vi får folk i en vecka,berättar mer om det sen.
 
Men kan iaf berätta lite om ikväll. Har ju varit hos mina grannar och dom fick folk ifrån Umeå,det var verkligen jättelänge sen jag träffade dom så bara kul att få träffa dom igen! Vi har sett film,fiskat massor,spelat spel och aa skrattat,har varit en grym kväll! Tack för den!
 
 
Puss /Mooooa

Snart skola :o

Kategori: Allmänt

Har just kommit på att SKOLAN börjar snart!!!!! Omg asså känns som att sommarlovet ha vare så kort pga de dåliga vädret. Det jag är mest orolig för är ju såklart skolfotot. Shit asså kommer bli asful o hela kommunen får se det in the skolkatalog. Man vill ju inte va sjuk heller för då tror ju alla att man e en sån som e låtsas-sjuk bara för att slippa jobba. Ska ju börja åttan de känns liiiite wierd, när ja va liten tyckte jag alltid att man blev vuxen när man började just åttan. Så nu äre kanske jag som bli "stor" för andra som e småa? ;)
Kärlek<3

snabbt inlägg nu!

Kategori: Allmänt

Hej!
Sitter just nu vid laptopen och bloggar. Men ska snart gå igen.
Har intë gjort något speciellt idag. Det enda jag gjort är typ att jag varit till kramfors en sväng följde med mamma,pappa o lillasyster dit. För lillasyster ska nämligen lämna bort sina nappar nu. Så hela tiden har hon tjatat om att hon ska lämna napparna till kaniner då. Och det fick hon ju. Mammas jobbarkompis har massa kaniner så då åkte vi dit och lämnade dom där! efter att lämnat alla så fick hon ju såklart presenter av kaninerna och hon blevjättelad! Duktig syster man har! :)

Hihi,men nu ska jag kila iväg :)

Hare bra!/Moa

Vi lovar!

Kategori: Allmänt

Hejhej!
Jag lovar att vi ska fixa med både designen och headern. Men just nu är det lite krångel och fix men det kommer!
Både jag och wilma lovar.
Jag hoppas ändå ni läsare stannar kvar och väntar på inlägg och sådant!
 
 

Åh!! Får nå fel!

Kategori: Allmänt

Hejsan!
Skulle fixa med designen och headern idag.
Men får nå fel! Går ju inte att få in headern! Så äre nån kunnig som kan något så hör gärna av er!
 
 
Blev ett kort inlägg,men aja!
 

sist som vanligT :)

Kategori: Allmänt

har badat för första gången i år, de va ganska varmt faktist, men som vanligt va man sist i :).
efteråt fiskade vi på samma ställe, typ alla fick fisk utom jag..men ska inte va lessen för de ;) tack för en bra dag Elin, Vincy, Klara, Agnes <3
/wilmaaaa

Extreme home makeover suger?!

Kategori: Allmänt

Hej folket! Dagen börjar som vanligt med att jag sover till typ ett, när jag vaknar ser jag att det är hyfsat fint väder o tänker "ja men va bra då kan jag ju sola lite :)" när man då legat ute på gräset ett tag blir det askallt o börjar regna. Fml tänker jag o går in. Det är nu juli och jag inte badat en enda gång. Inte ok. Förra året var man ju på dämsta me massa friens typ varje dag, Men vad ska man göra när det regnar varenda jävla dag liksom?Känns som att alla är brun o solbränd utom jag, för själv är man ju vit som ja vet inte vad. Kollade nyss på extreme home makeover, och konstaterade att det suger. Det händer ju samma sak varje gång...
Aa men ni ska jag fortsätta följa mitt mycket tajta schema, hehe.
Kärlek <3 / wilmatheking